Over Team APPM Development
teamfoto appm
Op weg naar een topcarrière. De laatste stap tussen de jeugd en de ploegen die aan het grote werk mogen ruiken, is
Team APPM Development. Al deze jonge talenten maken deel uit van het RTC Noord. In Team APPM Development beginnen de wetten van de topsport te gelden. De trainingen zijn meer competitiegericht en de schaatsers leren wat ze moeten doen en laten om het harde topsportbestaan aan te kunnen.Wie de toekomst van het Nederlandse schaatsen wil zien, moet kijken naar het APPM developmentteam van iSkate. Negentien van de grootste talenten in het land werken hier keihard om hun brandende ambitie om te zetten in succes. Deze masterclass van A-juniorenschaatsers is het voorportaal van de Nederlandse top. Hier gelden al de keiharde wetten van de topsport, die iSkate combineert met veilige en complete begeleiding. Er is een op maat gesneden samenwerking met het H.N. Werkmancollege, zodat de talenten niet alleen alles kunnen doen wat nodig is om het hoogste te bereiken in hun sport, maar ook een goede schoolopleiding afronden.
“De kwaliteit in deze groep is uitzonderlijk hoog”, zegt iSkate-trainer Milan Kocken. Zo hoog dat veel rijders al klaar zijn om te ruiken aan het grote werk. En ook die mogelijkheid krijgende kampioenen van de toekomst.“
Bij iSkate zit alles in een huis, dus we zoeken nadrukkelijk de samenwerking met Team beslist.nl, Team AfterPay, Team Koopjesdrogisterij en het beslist.nl developmentteam.” Daar kunnen de jonge schaatsers middels trainingsstages wennen aan het niveau in de Nederlandse en internationale top.”
Zo jong als ze zijn, zijn deze schaatsers al echte topsporters, die precies weten wat ze willen doen en laten om de allerbeste te worden in hun lievelingssport.

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE